Krea7 Superalkaline Powder– 500g IronMaxx®

Krea7 Superalkaline Powder– 500g IronMaxx®
Ár: 12.880Ft
Nettó ár: 12.880Ft

*
Ízesítés: 

Menny.:  
   - VAGY -   
Gyártó: IronMaxx®
Típus: IM-KRE7S-550
Jutalom pontok: 1
Elérhetőség: Raktáron

Ízesített 7 komponensű kreatinformula

Az IronMaxx® új Krea7 Superalkaline® Powder termékével a hatástalan edzés már a múlté. A kreatin a fehérjék és az aminosavak mellett a legkedveltebb táplálék kiegészítő, amelyet a versenysportban igen széles körben használnak. Az IronMaxx® 7524 mg-os kiszerelésű IronMaxx® Krea 7 Superalkaline® terméke maximális kreatin koncentrációt garantál. A hat legerősebb kreatint egyesíti az új PH-pufferrel és így alkot egy tökéletes 7 komponensű kreatin formulát. Az IronMaxx® Krea 7 Superalkaline® Powder a bevitelt követően azonnal maximális edzésintenzitást biztosít.

Az adagonként kevesebb mint 0,1g cukrot tartalmazó por a szénhidrátszegény étrendbe is beilleszthető és finom íze igazán meggyőző. Az IronMaxx® Krea 7 Superalkaline® Powder® az Ironmaxx®-tól tehát igazán ideális kiegészítő minden testépítő, fitness- és erősportoló részére az izomépítés időszakában vagy versenyre készülés idején.

Kreatin – a nagyobb fizikai teljesítményért!

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) a kreatin hatásával kapcsolatosan megerősítette: Naponta legalább 3g bevitelével és intenzív mozgással párosítva a fizikai teljesítmény növekedéséhez vezet.

Az IronMaxx® Krea 7 Superalkaline® Powder hét tökéletes összehangoltan együttműködő kreatin származékot egyesít egy egyedülálló puffer hatóanyaggal a piac leghatékonyabb kreatintermékévé. Az innovatív kreatinformula és a speciális puffer fúziójának köszönhetően a raktározási fázis már a múlté. A termékben lévő kreatin egy nagy energiájú anyag, amely nagy intenzitású edzés utáni igényt kelt. Emiatt örvend a kreatin egyre nagyobb népszerűségnek az erősportolók körében és talál egyre több új követőre.

Az IronMaxx® Krea 7 Superalkaline® előnyei:

• Hét különböző Pufferelt kreatin formula egyetlen adagban!

• Nincs több vízvisszatartás, fölösleges raktározás és nem kívánt mellékhatás

• Maximálisan növeli az erőt és az izmok térfogatát!

• Támogatja az extrém izomnövekedést és a gyors regenerációt!

• Szenzációs javulást, fejlődést és kitartást nyújt!

• Nincs többé feltöltési idő!

A legújabb kreatin technológia még nagyobb teljesítményt és gyorsabb izomnövekedést nyújt!

A "pH-korrigált" puffer-rendszere megelőzi a sav érzékeny kreatin átalakulását haszontalan bomlástermékké. Így vége a kreatin érzékenységnek is - azok is fogyaszthatják, akiknek eddig gondot jelentett emésztése.

Egy olyan kiváló és egyedülálló készítmény, melynek igen magas a pH értéke. Mind ez annak a szabadalmaztatott gyártási folyamatnak köszönhető, mely során a kreatin molekulát kémiailag egy puffer rendszerhez kötik. Ennek eredményeképpen a kreatin stabilitása fokozódik, és teljes hatékonysággal léphet működésbe az izomsejtekben. A felszívódási szakasz lerövidül és a feltöltési szakasz is ma már a múlté. A pufferelt kreatin IronMaxx® Krea 7 Superalkaline® por segítségével az izomsejtek elérik a teljes koncentrációt, melynek köszönhetően jelentősen érezhető az izom növekedése és a tartós izom tevékenység.

Az IronMaxx® Krea 7 Superalkaline® ajánlott fogyasztása:

Fogyasszon napi 9 gramm IronMaxx® Krea 7 Superalkaline bő folyadékkal.

Az IronMaxx® Krea 7 Superalkaline® kiszerelése: 500 gramm

Az IronMaxx® Krea 7 Superalkaline® napi adagja: 9 gramm

Összetevők listája:

Kreatin etillester malát, tri-kreatin-citrát, kreatin alfa-ketoglutarát, kreatin-foszfát, tri-kreatin malát, Kreatin piruvát. Tapadás gátló anyag: magnézium-sztearát, szilícium-dioxid, nátrium-karbonát, üvegezésre használt ügynök , Tapadás gátló anyag , nedvesítőszer: glicerin, színezék , Kötőanyag: polivinilpirrolidon.

Tápanyagérték
100 g-ban
9 g-ban
Energia = Kalória
447 kJ / 104 Kcal
40 kJ / 9 Kcal
Fehérje
0,2 g
< 0,1 g
Szénhidrát
2,9 g
< 0,3 g
Zsír
<0,1 g
< 0,1 g
Tápanyagérték
100 g-ban
9 g-ban
Trikreatin-malát
13928 mg
1254 mg
Kreatin-foszfát
13928 mg
1254 mg
Kreatin-alfa-ketoglutarát
13928 mg
1254 mg
Trikreatin-citrát
13928 mg
1254 mg
Kreatin-ethil-észter-malát
13928 mg
1254 mg
Kreatin-piruvát
13928 mg
1254 mg
Nátrium-bikarbonát
13928mg
1254 mg

 

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: