Kiegészítők, Ajándék tárgyak

Az edzésed szinvonalasabb kiszolgálását biztosító praktikus kiegészítő termékek vagy lehetnek ajándékok barátaidnak, szeretteidnek.

Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
Body Building öv Premium Lifting Belt - IronMaxx®
A gerincoszlop stabilizálása maximális terheléseknél! Az IronMaxx® Premium Lifting Belt (Body Building öv) előnyei: - Kiváló minőségű prémium termék! - Nélkülözhetetlen alapfelszerelé..

9.280Ft
Nettó: 7.307Ft
Bögre IronMaxx®
Az Ironmaxx®  Bögre egy 3 dl. űrtartalmú hengeres  formájú edény, amiből otthon vagy munkahelyeden fogyaszthatod innivalódat. Igyál kedvenc termékcsaládod bögréjéből vagy ajándékozdd me..

1.795Ft
Nettó: 1.413Ft
Csuklószorító IronMaxx®
Kötelező a csuklópánt használata! A csuklók a súlygyarapodás egyik leggyakoribb csuklója. Ezért stabilizálódásuk különösen fontos, és a kötések (csuklópántok) min..

2.959Ft
Nettó: 2.330Ft
Grip Pads (fogópárnák) IronMaxx®
Tökéletes alternatíva az edzőkesztyű helyett! Az IronMaxx® Grip Pads előnyei: - Elasztikus tenyérkímélő ujj-bebújtatókkal! - Csúszásbiztos gumibevonat az optimális fogásért! - Kivál..

2.758Ft
Nettó: 2.172Ft
IronMaxx ®  Fitnesz Kesztyű Premium Gloves Csuklószorítós
Fitnesz Kesztyű Premium Gloves Csuklószorítós Az Fitnesz Kesztyű Premium Gloves Csuklószorítós előnyei: - Kiváló minőségű kidolgozás! - Dupla varrás a tenyérrészen! - Extrán megerős&i..

7.474Ft
Nettó: 5.885Ft
IronMaxx ® Fitnesz Kesztyű Ladies Gloves
Az IronMaxx ® Fitnesz Kesztyű Ladies Gloves tökéletesen illik az edzéséhez. A tökéletes illeszkedést a négy különböző anyagból történ magas színvonalú kidolgozás garantálja. E..

4.321Ft
Nettó: 3.402Ft
IronMaxx ® Fitnesz Kesztyű Lady's Gloves Yuna
Az IronMaxx ® Fitnesz Kesztyű Lady's Gloves Yuna tökéletesen illik az edzéséhez. A tökéletes illeszkedést a négy különböző anyagból történt magas színvonalú kidolgozás garant&aac..

3.260Ft
Nettó: 2.567Ft
IronMaxx® Basic Gloves Fitnesz Kesztyű
IronMaxx® Basic Gloves Fitnesz Kesztyű Az   IronMaxx® Basic Gloves   Fitnesz Kesztyű előnyei: - Kiváló minőségű kidolgozás! - A tenyérrészen dupla varrással van ellátva! - Gélpárn&aac..

3.506Ft
Nettó: 2.761Ft
IronMaxx® Basic Leggings
IronMaxx® Basic Leggings Az IronMaxx® Basic Leggings előnyei: - szoros illeszkedés - derékra simuló - elasztikus anyag - nőies vonalak Az IronMaxx® funkcionális Leggingse  még élvezetesebbé teszi az edz&eac..

10.484Ft
Nettó: 8.255Ft
IronMaxx® Kesztyű Classic Gloves Csuklószorítós
IronMaxx® Kesztyű Classic Gloves Csuklószorítós A sportemberek számára a súlyzó megfelelő fogása éppúgy a hosszú távú siker kulcsa, mint az étrend. Az IronMaxx ® csuklószorí..

4.263Ft
Nettó: 3.357Ft
IronMaxx® póló kereknyakú
IronMaxx® póló Kék színű IronMaxx® lógóval nyomott póló. IronMaxx® póló előnyei: - Kényelmes, - Könnyed viselet. - Edzésen, utcán, bulikon is hordhatod Kezelési &..

2.650Ft
Nettó: 2.087Ft
IronMaxx® póló V nyakú
IronMaxx® V nyakú póló mintával nyomott póló. IronMaxx® V nyakú póló előnyei: - Kényelmes, - Könnyed viselet. - Edzésen, utcán, bulikon is hordhatod Kezelési útmutat&..

2.999Ft
Nettó: 2.362Ft