Kiegészítők, Ajándék tárgyak

Az edzésed szinvonalasabb kiszolgálását biztosító praktikus kiegészítő termékek vagy lehetnek ajándékok barátaidnak, szeretteidnek.

Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
Basic Leggings IronMaxx®
IronMaxx® Basic Leggings Az IronMaxx® Basic Leggings előnyei: - szoros illeszkedés - derékra simuló - elasztikus anyag - nőies vonalak Az IronMaxx® funkcionális Leggingse  még élvezetesebbé teszi az edz&eac..

10.812Ft
Nettó: 10.812Ft
Body Building öv Premium Lifting Belt - IronMaxx®
A gerincoszlop stabilizálása maximális terheléseknél! Az IronMaxx® Premium Lifting Belt (Body Building öv) előnyei: - Kiváló minőségű prémium termék! - Nélkülözhetetlen alapfelszerelé..

9.569Ft
Nettó: 9.569Ft
Bögre IronMaxx®
Az Ironmaxx®  Bögre egy 3 dl. űrtartalmú hengeres  formájú edény, amiből otthon vagy munkahelyeden fogyaszthatod innivalódat. Igyál kedvenc termékcsaládod bögréjéből vagy ajándékozdd me..

1.990Ft
Nettó: 1.990Ft
Csuklószorító IronMaxx®
Kötelező a csuklópánt használata! A csuklók a súlyzózás egyik legjobban terhelt része. Ezért stabilizálódásuk különösen fontos, és a kötések (csuklópántok)..

3.052Ft
Nettó: 3.052Ft
Fitnesz Kesztyű Basic Gloves IronMaxx®
IronMaxx® Basic Gloves Fitnesz Kesztyű Az   IronMaxx® Basic Gloves   Fitnesz Kesztyű előnyei: - Kiváló minőségű kidolgozás! - A tenyérrészen dupla varrással van ellátva! - Gélpárn&aac..

3.616Ft
Nettó: 3.616Ft
Fitnesz Kesztyű Classic Gloves Csuklószorítós IronMaxx®
IronMaxx® Kesztyű Classic Gloves Csuklószorítós A sportemberek számára a súlyzó megfelelő fogása éppúgy a hosszú távú siker kulcsa, mint az étrend. Az IronMaxx ® csuklószorí..

4.397Ft
Nettó: 4.397Ft
Fitnesz Kesztyű Ladies Gloves IronMaxx®
Az IronMaxx ® Fitnesz Kesztyű Ladies Gloves tökéletesen illik az edzéséhez. A tökéletes illeszkedést a négy különböző anyagból történ magas színvonalú kidolgozás garantálja. E..

4.397Ft
Nettó: 4.397Ft
Fitnesz Kesztyű Lady's Gloves Yuna IronMaxx®
Az IronMaxx ® Fitnesz Kesztyű Lady's Gloves Yuna tökéletesen illik az edzéséhez. A tökéletes illeszkedést a négy különböző anyagból történt magas színvonalú kidolgozás garant&aac..

3.362Ft
Nettó: 3.362Ft
Fitnesz Kesztyű Premium Gloves Csuklószorítós IronMaxx ®
Fitnesz Kesztyű Premium Gloves Csuklószorítós Az Fitnesz Kesztyű Premium Gloves Csuklószorítós előnyei: - Kiváló minőségű kidolgozás! - Dupla varrás a tenyérrészen! - Extrán megerős&i..

7.708Ft
Nettó: 7.708Ft
Grip Pads (fogópárnák) IronMaxx®
Tökéletes alternatíva az edzőkesztyű helyett! Az IronMaxx® Grip Pads előnyei: - Elasztikus tenyérkímélő ujj-bebújtatókkal! - Csúszásbiztos gumibevonat az optimális fogásért! - Kivál..

2.845Ft
Nettó: 2.845Ft
IronMaxx® póló kereknyakú
IronMaxx® póló Kék színű IronMaxx® lógóval nyomott póló. IronMaxx® póló előnyei: - Kényelmes, - Könnyed viselet. - Edzésen, utcán, bulikon is hordhatod Kezelési &..

2.650Ft
Nettó: 2.650Ft
IronMaxx® póló V nyakú
IronMaxx® V nyakú póló mintával nyomott póló. IronMaxx® V nyakú póló előnyei: - Kényelmes, - Könnyed viselet. - Edzésen, utcán, bulikon is hordhatod Kezelési útmutat&..

3.000Ft
Nettó: 3.000Ft