Kiegészítők, Ajándék tárgyak

Az edzésed szinvonalasabb kiszolgálását biztosító praktikus kiegészítő termékek vagy lehetnek ajándékok barátaidnak, szeretteidnek.

Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
Bögre IronMaxx®
Az Ironmaxx®  Bögre egy 3 dl. űrtartalmú hengeres  formájú edény, amiből otthon vagy munkahelyeden fogyaszthatod innivalódat. Igyál kedvenc termékcsaládod bögréjéből vagy ajándékozdd meg barátodat, családtagodat egy olyan mindennapi eszközzel, amiből minden nap fog inni. Igy mindig ..

1.779Ft
Nettó: 1.401Ft
Csuklószorító IronMaxx
Nicht ohne Handgelenksbandagen! Die Handgelenke gehören zu den am meisten beanspruchten Gelenken im Kraftsport. Deshalb ist deren Stabilisierung besonders wichtig und Bandagen (Wrist wraps) sollten zur Grundausstattung eines jeden Kraftsportlers gehören. Vor allem bei Zugü..

2.934Ft
Nettó: 2.310Ft
Fitnesz kesztyű Basic IronMaxx ®
IronMaxx® Basic Gloves Fitnesz Kesztyű Az   IronMaxx® Basic Gloves   Fitnesz Kesztyű előnyei: - Kiváló minőségű kidolgozás! - A tenyérrészen dupla varrással van ellátva! - Gélpárn&aac..

3.476Ft
Nettó: 2.737Ft
Fitnesz Kesztyű Classic Gloves Csuklószorítós
IronMaxx® Kesztyű Classic Gloves Csuklószorítós A sportemberek számára a súlyzó megfelelő fogása éppúgy a hosszú távú siker kulcsa, mint az étrend. Az IronMaxx ® csuklószorí..

4.227Ft
Nettó: 3.328Ft
Fitnesz Kesztyű Ladies Gloves
Az IronMaxx ® Fitnesz Kesztyű Ladies Gloves tökéletesen illik az edzéséhez. A tökéletes illeszkedést a négy különböző anyagból történ magas színvonalú kidolgozás garantálja. E..

4.321Ft
Nettó: 3.402Ft
Fitnesz Kesztyű Lady's Gloves Yuna
Az IronMaxx ® Fitnesz Kesztyű Lady's Gloves Yuna tökéletesen illik az edzéséhez. A tökéletes illeszkedést a négy különböző anyagból történt magas színvonalú kidolgozás garant&aac..

3.232Ft
Nettó: 2.545Ft
Fitnesz Kesztyű Premium Gloves Csuklószorítós
Fitnesz Kesztyű Premium Gloves Csuklószorítós Az Fitnesz Kesztyű Premium Gloves Csuklószorítós előnyei: - Kiváló minőségű kidolgozás! - Dupla varrás a tenyérrészen! - Extrán megerős&i..

7.409Ft
Nettó: 5.834Ft
Grip Pads (fogópárnák) IronMaxx®
Tökéletes alternatíva az edzőkesztyű helyett! Az IronMaxx® Grip Pads előnyei: - Elasztikus tenyérkímélő ujj-bebújtatókkal! - Csúszásbiztos gumibevonat az optimális fogásért! - Kivál..

2.736Ft
Nettó: 2.154Ft
IronMaxx® Basic Leggings
IronMaxx® Basic Leggings Az IronMaxx® Basic Leggings előnyei: - szoros illeszkedés - derékra simuló - elasztikus anyag - nőies vonalak Az IronMaxx® funkcionális Leggingse  még élvezetesebbé teszi az edz&eac..

10.392Ft
Nettó: 8.183Ft
IronMaxx® Shaker - 700ml
IronMaxx® Shaker tulajdonságai: Ezzel a shakerrel gyorsan és praktikusan keverhetsz krémes italokat. A folyadékot egyszerűen öntsd a tartályba a megfelelő mérőegységig, add hozzá a port, tedd rá a szűrőt, hogy csomómentes legyen, zárd le, rázd össze és már kész is. Ha nincs szükségünk aprítás..

940Ft
Nettó: 740Ft
IronMaxx® Super-Shaker (600 ml)
IronMaxx® Super-Shaker (600 ml) Az IronMaxx® Super-Shaker előnyei: Lehetővé teszi a gyors és egyszerű összekeverése port vízzel vagy tejjel. Csomósodásmentes turmixok! Nem hiányozhat a sporttáskáb&..

1.939Ft
Nettó: 1.527Ft
IronMaxx® Tablettatartó
IronMaxx® tablettatartó doboz tulajdonságai: Ez a stabil műanyagdoboz jelenti a megoldást a napi drazsé, tabletta és kapszulaadagjának elkülönítésére és tárolására. Minden sporttásk..

542Ft
Nettó: 427Ft