Az IronMaxx®-ról

IronMaxx® termékek

Az IronMaxx® kifejezetten csak első osztályú sporttáplálék készítményekre, és teljesítményjavító táplálékkiegészítőkre specializálódott. Ezek a termékek a fejlesztés és a koncepció megalkotása során –táplálkozástudósokat, gyógyszerészeket és biokémikusokat is bevonva,- a legújabb ismeretekre és tudományos kutatásokra támaszkodva jöttek létre.

Az IronMaxx® táplálékkiegészítők a meghatározó hatóanyagokat egyedülálló minőségben, optimális mennyiségben és kiváló kombinációkban tartalmazzák. Az értékes sporttáplálék képes optimalizálni a szervezet nélkülözhetetlen folyamatait, lehetőséget teremtve arra, hogy mindenki a legjobbat hozza ki a teljesítményéből. Így tolva ki a teljesítmény határait, a fejlődés akadályait, valamint jelentősen jobbá és gyorsabbá téve a célok elérését.

Ezt alapul véve évek óta fogyasztják a testépítők, nehéz atléták, sőt már híres sportolók is az IronMaxx® termékeket.

Minőség az IronMaxx®-tól

A sportsiker elérésének útján a sporttáplálék kiegészítők kiválasztásánál, a biztonság és a megbízható eredet döntő szerepet játszik. Mi a legmagasabb színvonalú minőséget ajánljuk Önnek, és mivel gondosan ellenőrizzük termékeink összetevőit – a nyersanyagválasztástól, a végső feldolgozásig –, így garantálni tudjuk a kiváló minőséget, biztonságot és tisztaságot.

A sporttáplálék kiegészítők kínálatának és a kereslet növekedésének következtében, egyre nehezebb megkülönböztetni a minőségi, értékes termékeket a közepesen értékesektől vagy akár az értéktelenektől is. Mi, az IronMaxx® segítségével meg akarjuk Önnek mutatni, hogy ténylegesen mit kell figyelembe venni a táplálékkiegészítők megvásárlása során, és mi az, amit mi nyújtunk annak érdekében, hogy Önnek a lehető legértékesebb minőségi terméket tudjuk kínálni. Mert mi valóban és komolyan elköteleztük magunkat az egészséges és környezettudatos életmód mellett – ennek érdekében a jövőben is megragadunk minden lehetőséget és megteszünk mindent, hogy a velünk és termékeinkkel szemben támasztott elvárásoknak maradéktalanul eleget tudjunk tenni.

Célunk a magas minőséget képviselő termékek értékesítésével a tudatos táplálkozás és az egészséges életmód népszerűsítése.

A minőség az IronMaxx®-nál a következőket jelenti:

• Értékes, minőségi alapanyagok
• Tanúsított németországi előállítás, gyógyszertári minősítés és értékesítés
• Az összetevők valós adatai és azok teljes körű igazolása
• Bizonyítottan hatékony tápanyag kombinációk
• Ideális forma
• Káros anyagoktól (pl.: aszpartam) és szennyeződésektől mentes termékek
• Biztonságos, mellékhatás és kockázatmentes
• Mesterséges ízesítők hozzáadása nélkül kapott változatos és kellemes ízek
• Ideális laktóz érzékenyek számára is kialakított termékek
• Garantált elégedettség
• Elismerés, közkedveltség és kiválóság

Értékes, minőségi alapanyagok

Azok az alapanyagok, amelyekből az IronMaxx® termékek készülnek, garantáltan mind válogatott minőséget képviselnek úgy, hogy a legmodernebb technika alkalmazásával, gondosan ellenőrzött körülmények között kerülnek a végtermékekbe. Az IronMaxx® élen jár a természetes, másrészt a bioaktív tápanyagokban gazdag alapanyagok felhasználásában és azok magas tápanyag koncentrációt megtartó, kíméletes feldolgozásában, valamint az aspartammentes, túladagolással nem fenyegető termékek gyártásában is.

Az IronMaxx® termékek minden alapanyaga garantáltan GMO-mentes. Vagyis termékeink nem géntechnológiával módosított szervezetek felhasználásával készülnek.

Tanúsított németországi előállítás

Az IronMaxx® által kínált termékek Németországban, német precizitással, ellenőrzött, tanúsítvánnyal rendelkező üzemekben, a legszigorúbb higiéniai előírások betartásával készülnek. Megfelelő hatóanyag arányát, kombinációját, tisztaságát, és csíramentességét a nyersanyag beszállítóktól megkövetelt ellenőrzési tanúsítvány és a további, általunk elvégzett mikrobiológiai vizsgálatok sorozata is garantálja. Ezeknek a szigorú elvárásoknak és vizsgálati folyamatoknak, valamint a szakképzett dietetikusok, gyógyszerészek és a német precizitás legújabb fejlesztéseinek köszönhető a termékek gyógyszertári minősége, tisztasága, legmodernebb és leghatékonyabb összetétele. A gyártás során a szennyeződés lehetősége a minimálisnál is kisebb. Mivel az üzemben még a prohormon tartalmú készítmények előállítása is kizárt.

Abszolút tisztaságának és modern fejlesztéseinek köszönhetően az IronMaxx termékek külföldön a német gyógyszertárakban is kaphatók.

Az összetevők valós adatai és azok teljes körű igazolása

Az IronMaxx® maximális figyelmet szentel arra, hogy termékei rejtett összetevőket –amelyeket, az ember személyes okokból elutasít, vagy esetlegesen allergiás reakciót váltanak ki,- ne tartalmazzanak. Az általunk felhasznált teljes segédanyag és összetevőlista az adott termék címkéjén elolvasható vagy már vásárlás előtt is megtekinthető weboldalainkon, és ezen termékkatalógusban egyaránt.

Bizonyítottan hatékony tápanyag kombinációk

Köztudott, hogy a sporttáplálék csak abban az esetben tudja a szervezetben lejátszódó folyamatokat optimálisan alátámasztani és hatását maximálisan kifejteni, ha a hatóanyagokat kielégítő mennyiségben és mindenekelőtt megfelelő kombinációban tartalmazza. Ezeknek a kritériumoknak megfelelő összetevők között egy nagy teljesítményű szinergiahatás jön létre, amely felerősíti és optimalizálja a termék hatékonyságát, felszívódását és aktivizálódását a szervezetben. Az IronMaxx a termékeit, az adagolás és összeállítás tekintetében, ennek megfelelően állította össze, az orvostudomány és a táplálkozástudomány ismereteinek megfelelően, és a legújabb tudományos kutatások fejlesztései szerint.

Ideális forma

Napjainkban a táplálék kiegészítő piac sokszínűsége nem csak a termék választékban, hanem termékek kiszerelési formájában is megmutatkozik. Egészen a tablettáktól kezdve a kapszulákon, zselékapszulákon, és folyékony kiszerelésen át a porokig. Mindegyik formátumnak megvannak a maga előnyei és hátrányai is. Legyen szó, ízről, kényelemről, felszívódásról, vagy csak szimplán szokásról, mindenkinek van kedvence.
A kiszerelések közül talán a legideálisabb és legkedveltebb a kapszula és a tabletta, valamint ennek „kombinációja” a Tricaps. Ezek a kiszerelések nem csak a pontos adagalhatóságuk és a kellemetlen ízek kiküszöbölése miatt váltak oly közkedvelté, hanem azért is, mert aránylag kis méretük ellenére nagy mennyiségű hatóanyagot képesek magukban tárolni. A Tricaps kapszulákat a tablettákkal ellentétben nem kell magas nyomás alatt, esetleg magas hőmérsékleten vagy segédanyagok alkalmazásával összepréselni. Egyszerűen csak megtöltik őket egyesével, porral. Ennek az eljárásnak köszönhetően számos termékünknél nagyteljesítményű, 1000-1470 g töltősúlyú (Tricaps) kapszulákat sikerült létrehoznunk .

A Tricaps előnyei:

A kíméletes és tökélyre fejlesztett eljárás ellenére korrekt ár/érték arány!
• Több anyag és nagyobb hatóanyag tartalom a hagyományos kapszulákkal szemben!
• Kitűnő alternatíva a rágó- és hagyományos tabletták helyett!
• Könnyebb lenyelni, mint az ugyanilyen méretű tablettákat!
• A Tricaps kapszula szétszedhető! Szükség esetén a kapszula tartalmát vízben is fel lehet oldani
• Maga a kapszula semleges ízű! Nincs semmilyen kellemetlen mellékíze!
• Maga a kapszula kizárólag szarvasmarha zselatinból készült! ( Nincs benne disznóból származó alkotórész, tehát kóser! )
• Legkiválóbb minőség! A GMP és ISO szabványoknak megfelelő előállítás!

Káros anyagoktól és szennyeződésektől mentes

Számunkra magától értetődő, hogy termékeinknek minden szennyeződéstől és káros anyagtól mentesnek kell lennie. Beszállítóinkat szigorú kritériumok alapján választjuk ki, és a nyersanyagokon és késztermékeken rendszeres mikrobiológiai ellenőrzést végeztetünk az esetleges szennyeződések kiszűrésére. Ezen kívül a gyártási folyamatok során is maximálisan ügyelünk a higiéniai és egyéb gyártással kapcsolatos előírásokra.

Biztonságos, nincs kockázata vagy mellékhatása

A törvényi rendelkezések szerint termékeink esetében szabadon árusítható táplálék kiegészítőkről és diétás élelmiszerekről van szó, nem vényköteles gyógyszerekről. Természetes vagy közel természetes összetevőiknek köszönhetően nem lépnek fel mellékhatások vagy más készítményekkel való kölcsönhatások, ellentétben azzal, ahogyan ez a gyógyszereknél előfordulhat. Ezért nem kell orvoshoz fordulnia és receptre sincs szüksége ahhoz, hogy ezeket a termékeket nálunk megvásárolhassa. A szennyeződések és a hamisítás elkerülése érdekében az összes termékünket IronMaxx® frissességmegőrző fóliával látjuk el.

Garantált elégedettség

Ha termékünk nem felel meg elvárásainak, 15 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Kérésre kicseréljük az árut, vagy visszautaljuk a pénzt számlájára.

Elismerés, közkedveltség és kiválóság

Ez az alapelv tükröződik vissza az IronMaxx termékek kíváló minőségében. A maximális hatékonyság és a kitűnő ízvilág olyan kritériumok, melyeket az IronMaxx termékeiben következetesen egyesít. A Német Mezőgazdasági Társaság (DLG) felismerte és jutalmazta ezt a törekvést.

Nemzetközi tesztjeivel a DLG vezetőnek számít Európában az élelmiszerek minőségértékelésének területén, és nemzetközi normák szerint akkreditál. Évente több mint 24000 bel- és külföldi élelmiszert tesztelnek a DLG - vizsgálattal. A „DLG-díjazott” kitüntetést csak olyan élelmiszerek kaphatják, amelyek bizonyos mértékben megfelelnek a DLG minőségi kritériumainak. Többek között pont úgy ezek közé tartozik a gondos nyersanyagválasztás, mint az optimális feldolgozás és elkészítés. Csak abban az esetben nyerheti el egy élelmiszer az összpontszáma alapján a bronz, ezüst vagy akár az arany DLG – díjat, ha kimagaslóan jó.

Az IronMaxx®-ot a DLG a Numero Uno protein szeletért az Arany Pecsét 2011-gyel tűntette ki a kiváló élelmiszerminőség miatt. A Numero Uno a zsűrit teljes mértékben meg tudta győzni és a teszt során minden kritériumnak maximális pontszámmal felelt meg.

 

Hatékony, egészséges és modern

Az IronMaxx® kifejezetten csak első osztályú sporttáplálék készítményekre, és teljesítményjavító táplálékkiegészítőkre specializálódott. Ezek a termékek a fejlesztés és a koncepció megalkotása során –táplálkozástudósokat, gyógyszerészeket és biokémikusokat is bevonva,- a legújabb ismeretekre és tudományos kutatásokra támaszkodva jöttek létre.

Az IronMaxx® táplálékkiegészítők a meghatározó hatóanyagokat egyedülálló minőségben, optimális mennyiségben és kiváló kombinációkban tartalmazzák.
Az értékes sporttáplálék képes optimalizálni a szervezet nélkülözhetetlen folyamatait, lehetőséget teremtve arra, hogy mindenki a legjobbat hozza ki a teljesítményéből. Így tolva ki a teljesítmény határait, a fejlődés akadályait, valamint jelentősen jobbá és gyorsabbá téve a célok elérését. Ezt alapul véve évek óta fogyasztják a testépítők, nehéz atléták, sőt már híres sportolók is az IronMaxx® termékeket.

Az erős izomzat és az alacsony testzsír arány döntően jellemzik az atletikus, szép test képét. Ezen álomtest felépítéséhez elengedhetetlen a rendszeres és intenzív edzés, valamint a kiegyensúlyozott, ásványi anyagban és fehérjében gazdag étrend.

Ügyfeleink lelkesedése, elszántsága és buzgalma az iránt, hogy egy izmos, jobb teljesítőképességű, ámde mesterséges anyagoktól mentes, egészséges testet építsenek fel, szenvedéllyé vált. Melynek titka termékeinkben rejlik. Ezt a titkot mi most megosztjuk Önnel.

Az IronMaxx® lehetőséget és megoldást nyújt az arányos izomtömeg felépítésére, az edzésintenzitás növelésére, a zsíranyagcsere felgyorsítására, az erő és teljesítmény maximalizálására vagy az egészséges életmód támogatására egyaránt.

A jövőben is azon leszünk, hogy olyan természetes módon létrehozott termékeket mutassunk be Önnek, amelyeket a táplálkozástudomány és a sportkutatás legújabb ismeretei és vívmányai alapján fejlesztettünk ki és melynek hatása valóban helytálló.

Az Ön véleménye és elégedettsége igazán fontos számunkra. Ezért kérjük – kívánság, dicséret, kérdés vagy panasz esetén – írjon (info@ironmaxx.hu), vagy hívjon bennünket (+36 70 25 77 199).

Mi bármikor rendelkezésére állunk.

Az IronMaxx® Magyarország Csapata

6300 Kalocsa, Martinovics u. 1

IronMaxx® Termékmagyarázat

Izomzatépítés / Tömegnövelés

Az izomzat erősítésére és növelésére szolgál, kiváltképp az erőnléti edzéseknél alkalmazandó.

Erő- és teljesítménynövelés

Hatóanyagok az emberi energia-anyagcsere célzott fokozására és a felhasznált energiaforrások megújítására.

Kondíció / Kitartás / Regenerálódás

A szervezet kimerültséggel szembeni ellenálló képességét fokozza. A test megterhelése után gyorsítja a regenerálódást.

Zsírégetés és diéta

Diétázók és fogyókúrázók számára telítettségérzetet biztosít és segíti a zsírégetést miközben tápanyagokkal látja el a szervezetet.

Koncentráció és szellemi energia

Segít Önnek a legextrémebb körülmények között is koncentráltnak és ébernek maradni. Növeli a mentális teljesítőképességet.

Jó közérzet és egészség

Létfontosságú anyagok a test egészségének megőrzésére és az általános közérzet javítására.

Vízbázisú formula

Speciálisan kifejlesztett vízben oldodó termék a gyors felszívódásért a könnyű emészthetőségért és a telítettségérzet elkerüléséért.

Plussz vitaminkomplex

A fitneszhez, az egészség megőrzéséhez az ellenállóképesség fenntartásához el-engedhetetlen létfontosságú termék.

Plusz Ásványianyagkomplex

Tartalmazza az összes sport-specifikus ásványi anyagot, amely nélkülözhetetlen a normális sejtnövekedéshez és az optimális izomműködéshez.

Figyelem!!!

Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.