Glutamin Pro 300g IronMaxx®

Glutamin Pro 300g IronMaxx®
Ár: 6.466Ft
Nettó ár: 6.466Ft
Menny.:  
   - VAGY -   
Gyártó: IronMaxx®
Típus: IM-GLU-P-300
Jutalom pontok: 1
Elérhetőség: Raktáron

Az izomzat alapja a glutamin – egy, a szervezetben leggyakrabban előforduló aminosav, - mely nélkülözhetetlen az izomnövekedéshez, a fejlődéshez, az energiához és a szintentartáshoz egyaránt.

Az IronMaxx® Glutamin Pro előnyei:

• Anabolikus (izomépítő), regeneratív aminosavak!

• Gátolja az izomzat leépülését (antikatabolikus hatás)!

• Javítja a proteinszintézist és elősegíti a test regenerálódási képességét!

• Elősegíti a növekedési hormon kiválasztódását! Sejttérfogat növelő hatással bír

• Erősíti az immunrendszert!

• Kapszula és por formájában is kapható

A sportolók számára leglényegesebb aminosav!

Az L-glutamin a szervezetben leggyakrabban előforduló aminosav, amelyben az összes szabad aminosav 50%-a megtalálható. Az izomsejtekben, legnagyobb koncentrációban az L-glutamin van jelen. Ezáltal könnyedén érthetővé válik, hogy a sportolóknak és atlétáknak miért van nagyobb szüksége erre a különleges aminosavra. Nem hiába nevezik az L-glutamint gyakran „izom aminosavnak”. Annak érdekében, hogy ezt a megnövekedett keresletet egyszerűen kielégítsük, létrehoztuk az IronMaxx® Glutamin Pro-t. Az IronMaxx® Glutamin Pro gyógyszertári tisztaságú L-glutamint juttat be szervezetébe biológiailag nagyon értékes formában.

Pontosan milyen előnyei is vannak az L-Glutamminnek a sportolók számára?

Az intenzív sport és izommunka során a szervezetnek rengeteg L-glutaminra van szüksége. A glutamin veszteség pótlása nagyon fontos a test regenerálódása szempontjából. A test terhelése során az L-glutamin sejttérfogat növekedést idéz elő. A sejttérfogat növekedését a szervezet anabolikus jelként értékeli, és ez által gyorsul a protein- és glikogénképződés. A glutamin ez által nem csak anabolikusan (izomépítően) hat, hanem antikatabolikusan is, amikor is testi erőkifejtés során az izomszövet leépülése ellen hat. Ugyanígy javul alvás közben a szervezet, regenerálódó képessége. Intenzív edzésprogrammal kombinálva az L-glutamin, jelentős teljesítménynövekedést okoz.

Nagyobb izomtömeg növekedés a növekedési hormon stimulációja által!

A 30. életév betöltése után az emberi szervezetben a növekedési hormon szintje jelentősen csökken. A szervezet ezután inkább a zsír- mintsem az izomnövekedés irányába hajlik. Ebben a helyzetben nagyon hasznos az L-glutamin, mivel azzal a tulajdonsággal rendelkezik, hogy pozitív irányba befolyásolja a növekedési hormon szintet és a proteinszintézist. Tanulmányok igazolják, hogy már csupán 2 grammnyi glutamin ösztönzőleg hat a növekedési hormon (HgH) termelődésére. A növekedési hormonok olyan hatalmas szerszámok, amelyekre szükségünk van, amíg meg nem öregszünk. A Glutaminok, többek között azt a képességet kölcsönzik testünknek, hogy zsírokat égessen. A HgH a májban termelődik, ahol a növekedési faktorok termelődését is segíti. Növekedési faktor többek között az izomtermelés és a proteinszintézis is, amely döntőjelentőségű a sikeres izomépítés szempontjából.

A glutamin megakadályozhatja a túledzést!

Az izomzat intenzív edzésprogram során bekövetkező túlterhelése gyorsan a test glutamin raktárának kiürüléséhez vezet. Ha a szerveztet, hosszabb időn keresztül keményebben terhelik, akkor katabolikus (izomleépítő) állapotba megy át, amely az izom és más szövetek leépüléséhez vezethet. Az L-glutamin tartalmú táplálék kiegészítő segít abban, hogy ez a bekövetkező hiányállapot gyorsan megszűnjön és megakadályozza, hogy túledzési állapot lépjen fel. Az L-glutamin megfelelő mennyiségben történő napi szedése a glutamin szintet magasan tartja, ezáltal Ön élvezheti az L-glutamin sokfajta előnyét és nem kell beletörődnie a visszafejlődésbe.

Az IronMaxx® Glutamin Pro dagolás:

A kívánt eredmény elérése érdekében fogyasszon napi 3 * 3 kapszula IronMaxx® Glutamin Pro-t megfelelő mennyiségű folyadékkal, reggel éhgyomorra, közvetlenül edzés után és 15 perccel lefekvés előtt.

Az IronMaxx® Glutamin Pro ízesítése: nincs

Az IronMaxx® Glutamin Pro kiszerelése: 1250g; 500g; 300g, 130 kapszula

Az IronMaxx® Glutamin Pro napi adagja: 3 * 3g / 3 kapszula

 

Összetevők listája:

L- Glutamin

Tápanyagértékek
100 g-ban
3 g-ban
Energia = Kalória
1700 kJ / 400 Kcal
51 kJ / 12 Kcal
Fehérje
100 g
3 g
Szénhidrát
0 g
0 g
Zsír
0 g
0 g
L-Glutamin
100 g
3 g

 

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: