Fitness Kesztyűk

A fitness kesztyű megvédi a tenyeredet a bőrkeményedések ellen. Kényelmes viselet, biztonságos fogást garantál. Használatával teljesítménynövekedést érhetsz el. A sportemberek (férfiak vagy nők) számára a súlyzó megfelelő fogása éppúgy a hosszú távú siker kulcsa. A kellemes fogás nélkülözhetetlen kelléke.

Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
Grip Pads (fogópárnák) IronMaxx®
Tökéletes alternatíva az edzőkesztyű helyett! Az IronMaxx® Grip Pads előnyei: - Elasztikus tenyérkímélő ujj-bebújtatókkal! - Csúszásbiztos gumibevonat az optimális fogásért! - Kivál..

2.758Ft
Nettó: 2.172Ft
IronMaxx ®  Fitnesz Kesztyű Premium Gloves Csuklószorítós
Fitnesz Kesztyű Premium Gloves Csuklószorítós Az Fitnesz Kesztyű Premium Gloves Csuklószorítós előnyei: - Kiváló minőségű kidolgozás! - Dupla varrás a tenyérrészen! - Extrán megerős&i..

7.474Ft
Nettó: 5.885Ft
IronMaxx ® Fitnesz Kesztyű Ladies Gloves
Az IronMaxx ® Fitnesz Kesztyű Ladies Gloves tökéletesen illik az edzéséhez. A tökéletes illeszkedést a négy különböző anyagból történ magas színvonalú kidolgozás garantálja. E..

4.321Ft
Nettó: 3.402Ft
IronMaxx ® Fitnesz Kesztyű Lady's Gloves Yuna
Az IronMaxx ® Fitnesz Kesztyű Lady's Gloves Yuna tökéletesen illik az edzéséhez. A tökéletes illeszkedést a négy különböző anyagból történt magas színvonalú kidolgozás garant&aac..

3.260Ft
Nettó: 2.567Ft
IronMaxx® Basic Gloves Fitnesz Kesztyű
IronMaxx® Basic Gloves Fitnesz Kesztyű Az   IronMaxx® Basic Gloves   Fitnesz Kesztyű előnyei: - Kiváló minőségű kidolgozás! - A tenyérrészen dupla varrással van ellátva! - Gélpárn&aac..

3.506Ft
Nettó: 2.761Ft
IronMaxx® Kesztyű Classic Gloves Csuklószorítós
IronMaxx® Kesztyű Classic Gloves Csuklószorítós A sportemberek számára a súlyzó megfelelő fogása éppúgy a hosszú távú siker kulcsa, mint az étrend. Az IronMaxx ® csuklószorí..

4.263Ft
Nettó: 3.357Ft