Fitness Kesztyűk

A fitness kesztyű megvédi a tenyeredet a bőrkeményedések ellen. Kényelmes viselet, biztonságos fogást garantál. Használatával teljesítménynövekedést érhetsz el. A sportemberek (férfiak vagy nők) számára a súlyzó megfelelő fogása éppúgy a hosszú távú siker kulcsa. A kellemes fogás nélkülözhetetlen kelléke.

Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
Fitnesz Kesztyű Basic Gloves IronMaxx®
IronMaxx® Basic Gloves Fitnesz Kesztyű Az   IronMaxx® Basic Gloves   Fitnesz Kesztyű előnyei: - Kiváló minőségű kidolgozás! - A tenyérrészen dupla varrással van ellátva! - Gélpárn&aac..

3.616Ft
Nettó: 3.616Ft
Fitnesz Kesztyű Classic Gloves Csuklószorítós IronMaxx®
IronMaxx® Kesztyű Classic Gloves Csuklószorítós A sportemberek számára a súlyzó megfelelő fogása éppúgy a hosszú távú siker kulcsa, mint az étrend. Az IronMaxx ® csuklószorí..

4.397Ft
Nettó: 4.397Ft
Fitnesz Kesztyű Ladies Gloves IronMaxx®
Az IronMaxx ® Fitnesz Kesztyű Ladies Gloves tökéletesen illik az edzéséhez. A tökéletes illeszkedést a négy különböző anyagból történ magas színvonalú kidolgozás garantálja. E..

4.397Ft
Nettó: 4.397Ft
Fitnesz Kesztyű Lady's Gloves Yuna IronMaxx®
Az IronMaxx ® Fitnesz Kesztyű Lady's Gloves Yuna tökéletesen illik az edzéséhez. A tökéletes illeszkedést a négy különböző anyagból történt magas színvonalú kidolgozás garant&aac..

3.362Ft
Nettó: 3.362Ft
Fitnesz Kesztyű Premium Gloves Csuklószorítós IronMaxx ®
Fitnesz Kesztyű Premium Gloves Csuklószorítós Az Fitnesz Kesztyű Premium Gloves Csuklószorítós előnyei: - Kiváló minőségű kidolgozás! - Dupla varrás a tenyérrészen! - Extrán megerős&i..

7.708Ft
Nettó: 7.708Ft
Grip Pads (fogópárnák) IronMaxx®
Tökéletes alternatíva az edzőkesztyű helyett! Az IronMaxx® Grip Pads előnyei: - Elasztikus tenyérkímélő ujj-bebújtatókkal! - Csúszásbiztos gumibevonat az optimális fogásért! - Kivál..

2.845Ft
Nettó: 2.845Ft