Fitness Kesztyűk

A fitness kesztyű megvédi a tenyeredet a bőrkeményedések ellen. Kényelmes viselet, biztonságos fogást garantál. Használatával teljesítménynövekedést érhetsz el. A sportemberek (férfiak vagy nők) számára a súlyzó megfelelő fogása éppúgy a hosszú távú siker kulcsa. A kellemes fogás nélkülözhetetlen kelléke.

Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
Fitnesz kesztyű Basic IronMaxx ®
IronMaxx® Basic Gloves Fitnesz Kesztyű Az   IronMaxx® Basic Gloves   Fitnesz Kesztyű előnyei: - Kiváló minőségű kidolgozás! - A tenyérrészen dupla varrással van ellátva! - Gélpárn&aac..

3.476Ft
Nettó: 2.737Ft
Fitnesz Kesztyű Classic Gloves Csuklószorítós
IronMaxx® Kesztyű Classic Gloves Csuklószorítós A sportemberek számára a súlyzó megfelelő fogása éppúgy a hosszú távú siker kulcsa, mint az étrend. Az IronMaxx ® csuklószorítós Classic Fitnesz kesztyűt kifejezetten a súlyzós edzéshez fejlesztették ki. Ebben a kesztyűben a speciális csuklószor..

4.227Ft
Nettó: 3.328Ft
Fitnesz Kesztyű Ladies Gloves
Az IronMaxx ® Fitnesz Kesztyű Ladies Gloves tökéletesen illik az edzéséhez. A tökéletes illeszkedést a négy különböző anyagból történ magas színvonalú kidolgozás garantálja. Ezek a fitnesz kesztyűk biztosítják az edzéshez a szükséges stabilitást, anélkül, hogy korlátoznák a szabad mozgásban. A te..

4.321Ft
Nettó: 3.402Ft
Fitnesz Kesztyű Lady's Gloves Yuna
Az IronMaxx ® Fitnesz Kesztyű Lady's Gloves Yuna tökéletesen illik az edzéséhez. A tökéletes illeszkedést a négy különböző anyagból történt magas színvonalú kidolgozás garantálja. Ezek a kesztyűk biztosítják az edzéshez a szükséges stabilitást, anélkül, hogy korlátoznák a szabad mozgásban. Ez..

3.232Ft
Nettó: 2.545Ft
Fitnesz Kesztyű Premium Gloves Csuklószorítós
Fitnesz Csuklószorítós edzőkesztyűk – Premium Gloves Előnyei: - Kiváló minőségű kidolgozás! - Dupla varrás a tenyérrészen! - Extrán megerősítve a maximális terhelhetőség érdekében! - Gumi-protektorok a nyomáspontokon! - Az ujjaknál sztreccs szövet a tökéletes kényelemért é..

7.409Ft
Nettó: 5.834Ft
Grip Pads (fogópárnák) IronMaxx®
Tökéletes alternatíva az edzőkesztyű helyett! Az IronMaxx® Grip Pads előnyei: - Elasztikus tenyérkímélő ujj-bebújtatókkal! - Csúszásbiztos gumibevonat az optimális fogásért! - Kivál..

2.736Ft
Nettó: 2.154Ft
Premium Lifting Belt (Body Building öv) IronMaxx®
A gerincoszlop stabilizálása maximális terheléseknél! Az IronMaxx® Premium Lifting Belt (Body Building öv) előnyei: - Kiváló minőségű prémium termék! - Nélkülözhetetlen alapfelszerelé..

9.200Ft
Nettó: 7.244Ft
IronMaxx® póló
IronMaxx® póló Kék színű IronMaxx® lógóval nyomott póló. Előnyei: - Kényelmes, - Könnyed viselet. - Edzésen, utcán, bulikon is hordhatod Kezelési útmutató: 40 C°-..

2.084Ft
Nettó: 1.641Ft