All in One

Minden tápanyag egyetlen termékben!

Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
Body Building öv Premium Lifting Belt - IronMaxx®
A gerincoszlop stabilizálása maximális terheléseknél! Az IronMaxx® Premium Lifting Belt (Body Building öv) előnyei: - Kiváló minőségű prémium termék! - Nélkülözhetetlen alapfelszerelé..

9.569Ft
Nettó: 9.569Ft
IronMaxx® póló kereknyakú
IronMaxx® póló Kék színű IronMaxx® lógóval nyomott póló. IronMaxx® póló előnyei: - Kényelmes, - Könnyed viselet. - Edzésen, utcán, bulikon is hordhatod Kezelési &..

2.650Ft
Nettó: 2.650Ft
IronMaxx® póló V nyakú
IronMaxx® V nyakú póló mintával nyomott póló. IronMaxx® V nyakú póló előnyei: - Kényelmes, - Könnyed viselet. - Edzésen, utcán, bulikon is hordhatod Kezelési útmutat&..

3.000Ft
Nettó: 3.000Ft
Kulacs - 750ml IronMaxx®
IronMaxx® kulacs tulajdonságai: Kiváló megoldás a sportolás közbeni folyadékfogyasztásra. Minőségi anyag, könnyű fogás, sportos stílus, hogy Te lehess a legtrendibb! Az IronMaxx® Kulacs előnyei: &b..

699Ft
Nettó: 699Ft
Mérőkanál IronMaxx®
Ez az egyedülálló kék színű, fehér IronMaxx® felirattal ellátott műanyag mérőkanál, - melyet speciálisan extra nagy kiszerelésű dobozokhoz fejlesztettük ki, - alkalmas minden por formájú termé..

512Ft
Nettó: 512Ft
ProPak - All in One 900g IronMaxx®
Az IronMaxx® ProPak® előnyei: - 50% szénhidrát és 30% fehérjetartalom! - Optimális szénhidrátmix: maltodextrin, Waxy kukoricakeményítő, édesburgonya, hajdina, quinoa! - Minden fontos vitamint és &aacu..
9.765Ft
11.328Ft
Nettó: 9.765Ft
Shaker - 700ml IronMaxx®
IronMaxx® Shaker tulajdonságai: Ezzel a shakerrel gyorsan és praktikusan keverhetsz krémes italokat. A folyadékot egyszerűen öntsd a tartályba a megfelelő mérőegységig, add hozzá a port, tedd rá a szűrőt, hogy csomó..

978Ft
Nettó: 978Ft
Super-Shaker (600 ml) IronMaxx®
IronMaxx® Super-Shaker (600 ml) Az IronMaxx® Super-Shaker előnyei: Lehetővé teszi a gyors és egyszerű összekeverése port vízzel vagy tejjel. Csomósodásmentes turmixok! Nem hiányozhat a sporttáskáb&..

2.017Ft
Nettó: 2.017Ft
Tablettatartó IronMaxx® Pillbox
IronMaxx® tablettatartó doboz tulajdonságai: Ez a stabil műanyagdoboz jelenti a megoldást a napi drazsé, tabletta és kapszulaadagjának elkülönítésére és tárolására. Minden sporttásk..

564Ft
Nettó: 564Ft