All in One

Minden tápanyag egyetlen termékben!

Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
Body Building öv Premium Lifting Belt - IronMaxx®
A gerincoszlop stabilizálása maximális terheléseknél! Az IronMaxx® Premium Lifting Belt (Body Building öv) előnyei: - Kiváló minőségű prémium termék! - Nélkülözhetetlen alapfelszerelé..

9.280Ft
Nettó: 7.307Ft
IronMaxx® póló kereknyakú
IronMaxx® póló Kék színű IronMaxx® lógóval nyomott póló. IronMaxx® póló előnyei: - Kényelmes, - Könnyed viselet. - Edzésen, utcán, bulikon is hordhatod Kezelési &..

2.650Ft
Nettó: 2.087Ft
IronMaxx® póló V nyakú
IronMaxx® V nyakú póló mintával nyomott póló. IronMaxx® V nyakú póló előnyei: - Kényelmes, - Könnyed viselet. - Edzésen, utcán, bulikon is hordhatod Kezelési útmutat&..

2.999Ft
Nettó: 2.362Ft
IronMaxx® Shaker - 700ml
IronMaxx® Shaker tulajdonságai: Ezzel a shakerrel gyorsan és praktikusan keverhetsz krémes italokat. A folyadékot egyszerűen öntsd a tartályba a megfelelő mérőegységig, add hozzá a port, tedd rá a szűrőt, hogy csomó..

947Ft
Nettó: 746Ft
IronMaxx® Super-Shaker (600 ml)
IronMaxx® Super-Shaker (600 ml) Az IronMaxx® Super-Shaker előnyei: Lehetővé teszi a gyors és egyszerű összekeverése port vízzel vagy tejjel. Csomósodásmentes turmixok! Nem hiányozhat a sporttáskáb&..

1.956Ft
Nettó: 1.540Ft
IronMaxx® Tablettatartó
IronMaxx® tablettatartó doboz tulajdonságai: Ez a stabil műanyagdoboz jelenti a megoldást a napi drazsé, tabletta és kapszulaadagjának elkülönítésére és tárolására. Minden sporttásk..

547Ft
Nettó: 431Ft
Kulacs - 750ml
IronMaxx® kulacs tulajdonságai: Kiváló megoldás a sportolás közbeni folyadékfogyasztásra. Minőségi anyag, könnyű fogás, sportos stílus, hogy Te lehess a legtrendibb! Az IronMaxx® Kulacs előnyei: &b..

677Ft
Nettó: 533Ft
Mérőkanál
Ez az egyedülálló kék színű, fehér IronMaxx® felirattal ellátott műanyag mérőkanál, - melyet speciálisan extra nagy kiszerelésű dobozokhoz fejlesztettük ki, - alkalmas minden por formájú termé..

497Ft
Nettó: 391Ft
ProPak - All in One 900g
Az IronMaxx® ProPak® előnyei: - 50% szénhidrát és 30% fehérjetartalom! - Optimális szénhidrátmix: maltodextrin, Waxy kukoricakeményítő, édesburgonya, hajdina, quinoa! - Minden fontos vitamint és &aacu..

10.986Ft
Nettó: 8.650Ft
4 vélemény alapján.
Prophecy ® 250 g
A legerősebb legális erősítő! Az IronMaxx® Prophecy® a világ egyik legerősebb erőnövelő formulája, amely hatalmas erő- és teljesítménynövelő hatását a különböző összetevők egyedülá..

12.489Ft
Nettó: 9.834Ft